FAQ items aan het laden...

Bontenbal Wijnen

/Bontenbal Wijnen
Bontenbal Wijnen2019-02-04T16:55:48+00:00
Persoonlijk contact
Eigen import
Zoeken naar pareltjes

Persoonlijk contact

Betrouwbaarheid en persoonlijk contact zijn sleutelwoorden in onze samenwerking met importeurs. Jaarlijks bezoeken wij onze leveranciers om hun nieuwe oogsten te keuren. Wij selecteren wijnhuizen in diverse landen puur op kwaliteit en het aparte karakter van hun wijnen. Bontenbal Wijnen beoogt immers een speciaalzaak te zijn van bijzondere wijnen.

Eigen import

Met verschillende importeurs werken wij al vele jaren samen en daardoor kunnen wij instaan voor de kwaliteit van hun producten. Die betrouw­baarheid wordt nog eens versterkt door onze vaste transporteur die een regelmatige aanvoer garandeert.

Zoeken naar pareltjes

Het bezoek aan de wijnstreken leert ons ook wat de lokale restaurants schenken en wat er over nieuwe wijnen wordt geschreven en gezegd in de kranten en door de lokale wijnboeren zelf. Dat brengt ons op het spoor van nieuwe wijnhuizen. Op die manier kunnen wij onze klanten (restaurants, bedrijven en particulieren) blijven verrassen met onze wijnkeuzes.

Theo Bontenbal: “Passie voor mooie wijnen”

Theo Bontenbal
“Mijn passie voor wijn begon in mijn vroege jeugd bij de Bourgogne­proeverijen in de pastorie. Al snel begreep ik dat de geur- en smaak­sensaties van het edele vocht iets moois toevoegen aan het leven. Die passie is altijd mijn drijfveer gebleven.

Het is mijn persoonlijke uitdaging om uit het enorme wijnaanbod de krenten uit de pap te vissen en mijn klanten te verrassen met bijzondere wijnen. Daar zitten producten tussen van een bijzondere kwaliteit, afkomstig van van kleine, relatief onbekende wijnhuizen die wij exclusief op de Nederlandse markt vertegenwoordigen.

In onze winkel en op onze website vindt u een selectie van het aanbod uit vele wijnstreken en -landen. Toch ligt van oudsher mijn hart bij de Beaujolais. Helaas wordt die histo­rische wijnstreek tegenwoordig ondergewaardeerd. Ten onrechte, ik nodig u daarom graag uit de meest exquise wijnen uit de Beaujolais bij ons te komen proeven.”

Theo Bontenbal

Welkom bij Bontenbal Wijnen

Wij willen u middels deze website kennis laten maken met ons bedrijf en u graag een indruk geven van ons assortiment kwaliteitswijnen uit Europa en 'de nieuwe wereld'. Het is geen webshop. Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op voor meer informatie, of kom langs in onze winkel op vrijdag en zaterdag.

Contact

Adrianalaan 198b
3053 MH Rotterdam

Telefoon: 010 - 461 24 04

Mobiel: 06 - 53 369 031